(031) 602 620 | (031) 522 414 info@gradskiprevozuzice.info                                       ­­Одељење за градски саобраћај - ЈП "Ужице развој"

ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО: Још једна категорија становништва са правом на повлашћене легитимације

Градски превоз Ужице Вести ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО: Још једна категорија становништва са правом на повлашћене легитимације

Вести

ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО: Још једна категорија становништва са правом на повлашћене легитимације

Posted By Марко Дејић

Градско веће Ужица данас је усвојило предлог одлуке о бесплатном и регресираном превозу по коме ће, поред пензионера, права на бесплатан превоз имати и друге категорије становништва.

Према овој одлуци, пензионери старији од 65 година, а чија примања су између 20.000 и 25.000, моћи ће уплатом од 1.000 динара шест месеци моћи да се возе на локалним аутобуским линијама.

Иста повластица обезбеђена је Ужичанима старијим од 65 година који немају приход или су им пензије мање од 20.000 динара.

Идентичне бенефиције у јавном превозу имаће одређене категорије инвалидних лица, слепих и слабовидих и особа са оштећењем слуха, цивилних инвалида рата, Ужичани оболели од дистрофије, параплегије, квадриплегије, церебралне парализце, оболели од карцинома и они који се лече на дијализи.

Објавио Марко Дејић

Веб администратор и контролор саобраћаја у ЈП "Ужице развој" Ужице

Оставите одговор