(031) 602 620 | (031) 522 414 info@gradskiprevozuzice.info                                       ­­Одељење за градски саобраћај - ЈП "Ужице развој"

Градски превоз Ужице од сада на PlanPlus.rs

Градски превоз Ужице Вести Градски превоз Ужице од сада на PlanPlus.rs

Вести

Градски превоз Ужице од сада на PlanPlus.rs

Posted By Марко Дејић

Поштовани путници, корисници јавног градског и приградског превоза путника, са поносом вас обавештавамо да је од данас Градски превоз Ужице имплементиран у систем PlanPlus. Тако је Ужице постало један од свега четири града у Србији који су доступни у том систему. Корисници ће имати прилику да одабиром града Ужица у изборном менију имају приказ свих 35 линија градског превоза као и трасе са обележеним аутобуским стајалиштима. Систем PlanPlus.rs има опцију претраге превоза на географској мапи те је тако посетиоцима града Ужица сада много лакше да се информишу о линијама до жељеног одредишта када имају у плану да користе јавни превоз у овом граду.

Подаци су тек убачени у систем и у току је фаза дораде, одклањање могућих грешки, додавање потенцијално изостављеног, те се тако путници моле за стрпљење. Такође ће нам бити драго ако нам неку грешку или недостатак пријавите на нашу Facebook страницу или у контакт форму на нашем сајту. Хвала!

Објавио Марко Дејић

Веб администратор и контролор саобраћаја у ЈП "Ужице развој" Ужице

Оставите одговор