(031) 602 620 | (031) 522 414 info@gradskiprevozuzice.info                                       ­­Odeljenje za gradski saobraćaj - JP "Užice razvoj"

Gradski prevoz Užice od sada na PlanPlus.rs

Gradski prevoz Užice Vesti Gradski prevoz Užice od sada na PlanPlus.rs

Vesti

Gradski prevoz Užice od sada na PlanPlus.rs

Posted By Marko Dejić

Poštovani putnici, korisnici javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika, sa ponosom vas obaveštavamo da je od danas Gradski prevoz Užice implementiran u sistem PlanPlus. Tako je Užice postalo jedan od svega četiri grada u Srbiji koji su dostupni u tom sistemu. Korisnici će imati priliku da odabirom grada Užica u izbornom meniju imaju prikaz svih 35 linija gradskog prevoza kao i trase sa obeleženim autobuskim stajalištima. Sistem PlanPlus.rs ima opciju pretrage prevoza na geografskoj mapi te je tako posetiocima grada Užica sada mnogo lakše da se informišu o linijama do željenog odredišta kada imaju u planu da koriste javni prevoz u ovom gradu.

Podaci su tek ubačeni u sistem i u toku je faza dorade, odklanjanje mogućih greški, dodavanje potencijalno izostavljenog, te se tako putnici mole za strpljenje. Takođe će nam biti drago ako nam neku grešku ili nedostatak prijavite na našu Facebook stranicu ili u kontakt formu na našem sajtu. Hvala!

Objavio Marko Dejić

Veb administrator i kontrolor saobraćaja u JP "Užice razvoj" Užice

Ostavite odgovor